Armonia desavarsita


            Inconjurata de o padure luxurianta subtropicala formata din milioane de specii de copaci, intr-o casuta pe margina unei cascade, Adela isi petrecea timpul liber, intr-o armonie totala. O vegetaţia exuberanta, tropicala, frunze de ferigi uriase, elegante trunchiuri de palmieri si o mie de specii de copaci, cu coroanele aplecate, impodobite cu muschi, begonii roz, orhidee aurii, bromelii stralucitoare si liane cu flori-trompeta si populata de pasari, furnicari, jaguari, tapiri si oceloti, un loc ce parea rupt din acest timp si poate chiar din aceasta lume, un loc unde Adele isi regasea echilibrul interior, momente de liniste, de incredere, de entuziasm fara limite. Insa aceasta era la curent si cu ceea ce se-ntampla in restul lumii, tinea legatura cu familia si prietenii iar jobul si-l putea desfasura fara probleme si de aici.

          Asus ZENBOOK UX 31E-RY009V , un ultrabook de numai 3mm in fata si 9mm in partea dorsala ii tinea companie, o fuziune intre frumusețe, rezistenţa şi stabilitatea, care o ajuta sa obțina echilibrul interior pe care si-l dorea, împletind caracteristicile lui tehnologice cu armonia totala a acestui loc.Forma acestuia este reprezentata de muchii taioase si sectiuni centrale curbate, care este atat practica cat si atractiva, acomodand puternicele componentele la interior, acest design ramanand total unic. Incastreaza frumusetea si robustetea intr-un balans complet si armonie. Simplu, subtil, dar în totalitate sofisticat, avand carcasa realizata din aluminiu polizat, cu o textura circulara pe fata superioara si una liniara pe cea inferioara era ca o picatura de apa a cascadei ce se revarsa alaturi. Un echilibru zen perfect între performanță, autonomie, sunet și stil desăvârșit.

           ZENBOOK, exercita o atractie irezistibila pentru Adela, greu de explicat in cuvinte. Stia ca apa este un element primordial, simbol al vietii, al regenerarii si al puritatii, apa este perceputa si ca element al nemuririi, tineretii vesnice si al invicibilitatii, al vitalitatii si invierii. Un intreg in care Asus ZENKOOK fuziona perfect. Silueta lui svelta și eleganta, extrem de subtire il facea sa para atata de fragil, insa sub acea carcasa înglobează o listă intransigentă și impresionantă de cuceriri tehnologice, recentul procesoar Intel Core i5 din a doua generație, SATA versiunea 3.0, cea mai rapida unitate de stocare SSD, Bluetooth V4.0, USB 3.0 si tehnologia USB Charger+, funcția instant-on care pornește sistemul aflat în așteptare în numai 2 secunde, păstrând active toate aplicațiile rulaate si ofera un timp incredibil de standby de până la 2 săptămâni.

           Lumea apelor era una tainica si miraculoasa in acelasi timp. O adora indiferent de ipostaza in care i se dezvaluie, fie ca este vorba de un ocean navalnic, cu valuri salbatice, capabile sa-i preia toate framantarile si temerile si sa o lase incredibil de senina si impacata, de un lac de safir in care se oglindesc siluete de copaci, varfuri semete de munti inzapeziti sau forme abstracte de norisori diafani, de un izvor proaspat, datator de viata si speranta sau de un rau involburat de munte, cristalin si rece, care-i dezleaga mistere ascunse si-i poarta dorurile mistuitoare spre taramuri indepartate. Iubea albastru infinit al apei, limezimea, profunzimea ei si claritatea acesteia, calitati ce se regaseau si in sunetul oferit de impresionantul UX31, echipat cu tehnologia ASUS SonicMaster, o fuziune optimizată de hardware și software, dezvoltată de echipa ASUS Golden Ear și Bang & Olufsen ICEpower. SonicMaster oferă sunetul unei explozii infailibile de puritate, o neverosimila descatusare de emotie, intr-o cadere bulversanta de torente peste un amfiteatru de bazalt.

           In aceasta lume a Adelei pana si timpul parea incremenit in clepsidre de roua si picaturi de apa, iar spectaculoase jerbe de lumina si culoare crea jocuri vizuale inefabile, insusi paradisul, o lume mai presus de imaginatie, dincolo de vis...


Niciun comentariu: